Gál apartman

Kisfaludi program

 

 

 

Harkány és környéke programjai, látnivalói

 


Harkány a Dél-Dunántúl a Tenkes-hegy lábánál elterülő üdülőváros. Kellemes klímával sok mosollyal, élményekkel, nagyszerű gyógyfürdővel, kiválló villányi borokkal. A szinte iparmentes táj szépségei mellett a sokszínű kulturális örökségek, látnivalók összhatása feledtetik az otthon maradt problémákat. Próbálja ki Ön is!


 

Harkány és a Harkányi gyógyfürdő bemutatója

 

Sok ember már megtapasztalta a harkányi gyógyüdülés testet és lelket feltöltő erejét. Ismerje meg Ön is Harkány és a harkányi gyógyfürdő varázsát, történetét. A Harkányi gyógyvíz összetétele és gyógyfürdő medencéinek hőfoka, nyitva tartása, praktikus tanácsok az idelátogatóknak. 

 

Siklós, Máriagyűd, Villány megtekintése

 

Villány-siklósi borút települései kalandokkal várják. A siklós vár, Máriagyűd, Villány  akár pár óra alatt kerékpárral is bejárható, részben kerékpárúton. Egy romantikus környék felejthetetlen élményekkel. 

 

Pécs és környéke

 

Pécs a kulturális sokszínűség városa. Érdekes emberek, múzeumok, programok, látnivalók várják. Tekintse meg a pécsi múzeumok listáját, nyitva tartásukat! Tartalmas tanulságos kirándulás a 2000 éves városba, ahol a múlt és a jelen is tartogat látnivalót.

 

Tanösvények, természettúrák


Harkány és térsége a Duna Dráva Nemzeti Park területén helyezkedik el. Változatos élőhelyeket ismerhet meg a szinte érintetlen vízparttól a hegyi lejtőkön keresztül a barlangokig. A zöld környezet, jó levegő felfrissíti, feltölti. Szállodánk személyzete az útvonalakról pontos tájékoztatást nyújt. Tekintse meg túra ajánlatainkat!


Kirándulás az Ormányságba


Az Ormánság visszaadja a régi vidéki, falusi Magyarország hangulatát. Bepillantást tehet az itt élő emberek életébe, megismerheti művészetüket a református templomok fakazettás festményein keresztül. Szép tájaival, kisforgalmú útjaival ideális kerékpáros túrahelyszín.


Mohács és Szigetvár


A magyar történelem nagy helyszínei Mohács és Szigetvár. A mohácsi történelmi emlékpark és a szigetvári vár emléket állít a hősöknek. Emellett busómúzeum és hangulatos belváros várja.


JELLEMZŐ PROGRAMOK


Harkányi Big Band és Jazz Fesztivál - június
Harkányi Fürdőfesztivál - július
  Mediterrán Tenkesalja Fesztivál - augusztus
  Szüreti Fesztivál - szeptember
Ördögűző / Téltemető - február